NicoNico

spacer

NicoNico is een van de best gesorteerde kinderschoenenwinkels van Nederland met bovendien een bijzondere collectie baby-. kinder- en damesmode. Gevestigd in één van de leukste winkelstraten van Den Haag: de Frederikstraat, het verlengde van de Denneweg.

Behalve een uitgebreide en zeer mooie collectie kinder- en damesschoenen, laarzen, sandalen, gympen, babyschoentjes, slofjes en kaplaarzen verkoopt NicoNico kinder- en dameskleding, maillots, sokken, boxershorts, tassen en accessoires. Speciaal voor kinderen op internationale scholen met een schooluniform heeft NicoNico schoolschoenen.

Bij NicoNico spreken wij naast Nederlands ook Engels, Frans, Duits, Portugees en Spaans en hebben we kennis van Italiaans.

De mensen

De winkel is in 1993 opgericht door Nicole van Suylen en Stef Bos. De naam NicoNico komt van Nicole en Nicolaas, hun jongste zoon. Stef doet samen met Natalie Vermeer de marketing, de webshop en website. Nicole is verantwoordelijk voor de inkoop en runt de winkel samen met Maud Schultz en Viviane Daalhoff.


De Frederikstraat

Samen met de Denneweg vormt de Frederikstraat één van de leukste en gezelligste winkelstraten van Den Haag. Vlakbij de Rijksstraatweg (N44 richting Wassenaar, Leiden en Amsterdam) en de Utrechtse baan (A4 richting Rotterdam, Utrecht en Amsterdam) rijdt u er gemakkelijk naartoe. Bovendien is er in de straat volop parkeergelegenheid. Ook station Den Haag Centraal is vlakbij en Tramlijn 1 stopt om de hoek. Er zitten veel gezellige restaurantjes en antiek & interieurwinkels. Maar de straat heeft zich de laatste jaren ook ontwikkeld tot een echt kinderwinkelcentrum.
DE UITVERKOOP IS BEGONNEN MET 40% KORTING OP DE ZOMERCOLLECTIE: COOLE SANDALEN, STOERE SNEAKERS, PRETTY BALLERINAS, LUCHTIGE JURKJES, SOEPELE BLOUSES, BERMUDA'S EN BROEKEN. ALLEMAAL MET 40% KORTING....................DE UITVERKOOP IS BEGONNEN MET 40% KORTING OP DE ZOMERCOLLECTIE: COOLE SANDALEN, STOERE SNEAKERS, PRETTY BALLERINAS, LUCHTIGE JURKJES, SOEPELE BLOUSES, BERMUDA'S EN BROEKEN. ALLEMAAL MET 40% KORTING....................