spacer

Verzendkosten

In principe zijn de verzendkosten voor uw rekening, behalve bij bestellingen boven de € 100,— binnen Nederland, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dit geldt niet voor bestellingen van producten met korting, zoals uit de uitverkoop of de Outlet, dan zijn de verzendkosten ook boven de € 100,— voor uw rekening. In de bevestigingsmail die u ontvangt na uw bestelling staat altijd apart vermeld wat de verzendkosten zijn.

Een overzicht van de standaard verzendkosten vindt u hieronder:

 

Binnen Nederland t/m 10 kg €   7,25*
Europa 1 t/m 2 kg €   9,--/13,--*
Europa 2 t/m  2 kg € 12,--/18,50*
Wereld                 t/m 2 kg € 18,--/24,30*

 

* incl. Track & trace

 

Indien uw bestelling zwaarder is dan 10/2 kg vermelden wij in de bevestigingsmail van uw bestelling de precieze kosten van uw pakket.

De 3 tariefzones

Europa 1: België, Luxemburg, Denemarken (exclusief Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (inclusief Corsica en Monaco), Italië (exclusief San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (inclusief. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (exclusief Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden.

 

Europa 2: Alle overige landen in Europa (excl. Rusland)

 

Wereld: Alle overige landen (incl. Rusland)

 


N.B. Indien u wilt dat uw pakket verzonden wordt met Track & trace, vermeld dit dan bij uw bestelling.

SHOP ONLINE BELLEROSE & JCSOPHIE!!!...LOCKDOWN SERVICE: GRATIS BEZORGEN IN GROOT DEN HAAG...., BEL 06.22948637 OF WHATSAPP ..., WE ZIJN 6 DAGEN P/WK BEREIKBAAR IN DE WINKEL...., VOLG ONS OP INSTAGRAM: NICONICO_SHOESANDFASHION...,