NicoNico

spacer

NicoNico is een van de best gesorteerde kinderschoenenwinkels van Nederland met bovendien en een 'eigen' collectie damesschoenen. Sinds een aantal jaren hebben we uitgebreide dameskleding collecties waarbij de nadruk ligt op stijl, comfort en kwaliteit. Bovendien zijn er diverse babycollecties. Gevestigd in één van de leukste winkelstraten van Den Haag: de Frederikstraat, het verlengde van de Denneweg.

Behalve een uitgebreide en zeer mooie collectie baby-,  kinder- en damesschoenen, laarzen, sandalen, gympen, babyslofjes, slofjes en kaplaarzen verkoopt NicoNico kinder- en dameskleding, maillots, sokken, boxershorts, tassen en accessoires. Speciaal voor kinderen op internationale scholen met een schooluniform heeft NicoNico schoolschoenen.

Bij NicoNico spreken wij naast Nederlands ook Engels, Frans, Duits en hebben we kennis van Italiaans.

De mensen

De winkel is in 1993 opgericht door Nicole van Suylen en Stef Bos. De naam NicoNico komt van Nicole en Nicolaas, hun jongste zoon. Stef doet de marketing, webshop en website. Nicole is verantwoordelijk voor de inkoop en runt de winkel samen met Maud Schultz en Viviane van Daalhoff.


De Frederikstraat

Samen met de Denneweg vormt de Frederikstraat één van de leukste en gezelligste winkelstraten van Den Haag. Vlakbij de Rijksstraatweg (N44 richting Wassenaar, Leiden en Amsterdam) en de Utrechtse baan (A4 richting Rotterdam, Utrecht en Amsterdam) rijdt u er gemakkelijk naartoe. Bovendien is er in de straat volop parkeergelegenheid. Ook station Den Haag Centraal is vlakbij en tramlijn 16 stopt om de hoek. Er zitten veel gezellige restaurants & interieurwinkels.
VOLG ONS OP INSTAGRAM: NICONICO_SHOESANDFASHION....................INDIVIDUEEL WINKELEN OP AFSPRAAK, VIA FACETIME EN WHATSAPP BEL NICOLE OP 06 22 94 86 37....................